Fruit Business Forum

FRUIT BUSINESS FORUM és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i exportadors de fruita de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països tercers.

L'objectiu és generar una plataforma on els interessos de totes les parts es puguin reunir per a generar fluxos de negoci.

Catalunya, una economia oberta i dinàmica

CATALUNYA ÉS UN PAÍS DE L’EUROPA MEDITERRÀNIA

amb un PIB que supera els 200 mil milions d'euros, i un PIB per càpita de més de 28 mil euros.

amb una extensió de

0 km2

compta amb una població de

0 milions d'habitants

El teixit industrial representa el 20,2% del VAB. Hi destaquen les indústries:

alimentació i begudes

0%

química i refinació de petroli

0%

metal·lúrgia i fabricació de productes metàl·lics

0%

material de transport

0%

La fruita fresca constitueix una de les principals produccions agràries de Catalunya pel seu pes econòmic, per la superfície de conreu, per la seva importància relativa en la producció tant d’Europa com de l’Estat espanyol, i per la seva orientació exportadora.Catalunya és una de les principals zones productives de fruita dolça i cítrics d’Europa i la principal àrea de producció a Espanya, i, a la vegada, és el segon major productor mundial de préssec i nectarina, el cinquè de pera i el vintè productor de poma del món.

Més de 50 mil hectàrees de terres plantades amb arbres fruiters produeixen més d'un milió de tones de fruites, gràcies a una zona plena de diversitat i un clima mediterrani suau.

Catalunya ofereix una gran varietat de fruites amb una particularitat única: l'agricultura es realitza sota un sistema de gestió integrada de plagues.

Alhora, és un gran exportador de fruita. Més del 80% de tots els fruits produïts a Catalunya s'exporten als mercats estrangers i la nostra fruita està present a les cadenes europees i internacionals més exigents pel que fa a qualitat.

 

MERCATS CONVIDATS

Àfrica

 • Costa de Marfil
 • Egipte
 • Senegal

Amèrica Central i del Nord

 • Canada

Amèrica del Sud

 • Colombia
 • Costa Rica

Àsia Central i del Sud

 • Azerbaijan
 • Uzbekistan
 • Kazakhstan
 • Qatar
 • Oman

COMITÈ ORGANITZADOR

 

 

 

 

Patrocinador

 

 

Amb la col·laboració de:

Avís legal

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de desembre, Promotora d'Exportacions Catalanes SA (en endavant PRODECA), amb domicili a Gran Via de les Corts Catalanes, 620, principal, 08007 Barcelona, i NIF A58241316, informa que les imatges contingudes al seu portal web www.meatbusinessforum.cat formen part d'un fitxer propietat de PRODECA. La finalitat d'aquest fitxer és la promoció, a través del seu portal, de les activitats que desenvolupa PRODECA. PRODECA garanteix que, quan ho desitgeu, podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant un escrit a l'adreça postal anteriorment indicada, amb la referència "PROTECCIÓ DE DADES", o a través del correu electrònic prodeca@prodeca.cat.

En concret, per exercir correctament els vostres drets, haureu d'indicar clarament en el vostre escrit els següents aspectes:
- Nom, cognoms i fotocòpia del Document Nacional d'Identitat
- Petició en què es concreta la sol·licitud
- Domicili a efectes de notificacions.

Alhora, informem que PRODECA es reserva la llibertat d'eliminar de la seva web qualsevol contingut que interpreti que vulnera la legislació actual aplicable.

D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.